Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Læs mere...OK

Login spotrate

 

Læs mere her...

Sideloader-chauffør, Sjælland

Vi har travlt og søger endnu en ny chauffør til at køre skibscontainere til/fra Københavns havn. Der er tale om en fast, fuldtidsstilling, så mange timer skal påregnes. Du vil få din egen, nyere bil med tilhørende sideloader chassis. Der er tale om et alsidigt job, der typisk starter omkring kl. 0600 på havnen (hvor bilen holder om natten), når containerterminalen åbner.

Du skal naturligvis have stort kørekort (C-E), førerkort og EU bevis samt kunne fremvise en acceptabel straffeattest. Erfaring med container kørsel - og eventuelt gerne sideloader og/eller tip - er en fordel, men ikke et krav. Under alle omstændigheder sørger vi for grundig oplæring.

Vi ansætter og aflønner naturligvis i henhold til ATL/3F overenskomst samt gældende lokalaftale. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Er du interesseret, så kontakt os gerne mandag-fredag mellem 08:00-17:00: Operations Manager Frank Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / tlf. 2299 9972.

Travlhed omkring helligdage

Til vores kunder

Vi går endnu et par kort produktionsuger i møde i hhv. næste uge (Kr. Himmelfartsdag torsdag d. 25/5) og igen i uge 23 (2. Pinsedag mandag d. 5/6). Samtidig melder vores faste kunder om fortsat højt aktivitetsniveau.

Kombinationen af høj aktivitet og færre arbejdsdage øger risikoen for flaskehalse på veje og terminaler, som vi også har oplevet i de foregående uger.

Vi har naturligvis taget alle disponible ressourcer i brug for at sikre den bedst mulige afvikling. Der kan dog stadig være øget risiko for forsinkelser. Vi holder naturligvis de berørte kunder direkte orienteret og håber på jeres forståelse.

Invitation til alle elever indenfor søfragt.

Invitation til elevdag på Aarhus Havn.

 Læs mere her....

Den grønne Bundlinje

Den grønne Bundlinje.

Omtale i Politiken d. 15.02.2017

Læs mere her...